Small Grey Outline Pointer

lauantai 8. helmikuuta 2014


Troloo. Tänään sitten menin ostamaan uudet hiukset, tuossa sitä juoksen Lisin kanssa aikaisemmilla hiuksilla figiin tekemään jotain hehe. Pikemminkin hakemaan.
Sittenpä käyskentelin takaisin kotitallille tallitytön orjuuttamaan, ja jäipähän reilut 20 star coinsia jäljelle e.e'
Käytänpä ne sitten konimusten muonitukseen vuonna kasiviis. 


Tässä sitä laukkaillaan sitten niiden uusien hiusten kanssa, ostin ihan tahallani halvat että saisin jotain vielä siihen päälle c8< Mutta koska en jaksanut ylittää jarlaheimin rajaa, ei löytynyt mitään mitä niillä 20 star coinsilla voisi ostaa [paitsi yhdet R.U.M.A.T saappaat]. Joten päätinpä säästää ne, hih.

Ylläpidolta ei vieläkään ole tullut minkäänlaista yhteydenottoa, onhan siitä jo ihan SUHTEELLISEN kauan kun sen viestin sinne toimitin. No mutta kärsivällisyys palkitaan [tässä suhteessa en olisi siitä aivankaan varma]. Toivotaan että vastausta tulisi ruudulle piakkoin. 

Eilenpä ei sitten tullut minkäänlaista iltakirjoitusta, koska tuo Wil teki pettämyksen, eikä tullut star stableen eilisiltana, joten päätin sitten itsekkin lähteä vetämään sieltä paikan päältä kun ei ollut mitään tekemistä. Tosin olihan muutama clubin jäsen siellä, mutta eipä niistä nyt kauhiasti oo seuraa, kun englantilaisia olevat. Mutta ihan hauskoja kummiskin. Jos älyy englantilaisten huumorin... <.<
Mutta jospa se Wil nyt tänä iltana edes onnistuisi ilmestymään paikan päälle ennenkun tää koko viikonlopun discohömpötys kiitää ohitte. pätmään

Kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti